דייויד בן שנה ו-9 חודשים לא אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/04/2013 | 11:44 | מאת: ניצן בונפלד

בני בן שנה ו-9 חוד נולד משקל 3200 היום הוא שוקל 9200 מאז ומתמיד אני במעקב אצל רופא הילדים ומבחינתו העל בסדר, בתור אמא מודאגת ביקשתי ממנו בפעם האחרונה שכבר שמתי לב שהילד קטן ורזה לגילו שיפנה אותי לדיאטנית, טרם היינו אצלה כיוון שהתור עוד 3 חוד אני פשוט אובדת עצות דייויד ממשיך לא לאכול כלום, גם בגן מנסים לתת לו ללא הצלחה בתפריט היומי שלו יש סימילאק ב-20:00 לפני שינה ב-17:00 אני מהסה להכין לו מאכלים שהוא היה אוכל יפה כמו פתיתים עם חלב וחמאה נקניקיות אורז בשילוב עם גזר וכו, בגן נותנים לו בבוקר 9:00 (לפני 9 כשהוא קם בבוקר אני לא נותת לו כלום) ארוחת בוקר וב-12:00 ארוחת צהריים וב-15:00 מעדן

27/04/2013 | 22:26 | מאת: כוכבי בריגי'ט

לאמת היא שאת צריכה דיאטנית ילדים כי צריך לבדוק את העקומות גדילה שלו ולראות האם נעשו בדיקות דם ? בינתיים עד שתגיעי לדיאטנית תני לו בוקר וערב בקבוק פדיאשור קומפלט (את קונה בסופרמרקט זו פורמולה מיוחדת לילדים שלא עולים במשקל )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים