בת שנה +8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/04/2013 | 20:59 | מאת: שרון

בתי בת שנה+8 חודשים נמצאים באחוזון 97 ו 92 במשקל וגובה. עד לפני חודשיים שתתה 2 בקבוקי סימילק של 180 מ"ל בבוקר ובערב. לפני כחודשיים הורדתי לה את בקבוק הערב והוספתי בארוחת 4 או ערב קוטג/יוגורט/גבינה כ 100 ג"ר. בטיפת חלב אמרו לי שמשרד הבריאות מגדיר שיש לשתות כחצי ליטר חלב ביום, ללא קשר לדברי חלב עד גיל שנתיים. האם אכן? האם עלי להחזיר את בקבוק הערב? חשוב לציין שהקטנטונת אוכלת הכל.

25/04/2013 | 00:42 | מאת: כוכבי בריגי'ט

בטיפת חלב צודקים : בבוקר בקבוק תמ"ל 10 פרי עם כריך למשל צוהריים ארוחה בשרית ארוחת ביניים יוגורט ארוחת ערב ביצה עם גבינה(2-3 כפות ) ולחם וירק במקום גבינה את יכולה לתת תמ"ל כך שבס"כ יש 3 מנות חלביות ביום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים