תזונה של תינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/04/2013 | 16:11 | מאת: YASMIN

שלום רב . הבתי כבר היגיעה לגיל 7 חודשים. היא אוכלת בערך 6 פעמים ביום, 4 פעמים זה הנקה או פורמולה , פעם 1 - מנת פירות עם כף ממרח שקדיה, עד עכש'ו היא טעמה תפוח עץ, אגס, בננה ואבוקדו ועוד מנה 1 זה ירקות מרוסקות בבלנדר עם עוף/הודו. מה עוד אפשר לתת לה כדי להשעיר את התזונה שלה והאם אפשר לנסות כבר לתת אוכל במרקם אחר, לא מרוסק בבלנדר. אם כן הייתי רוצה לדעת מה לתת. תודה רבה.יסמין.

את יכולה לתת טחינה ואבוקדו בגיל 10 חודשים גבינה וביצה בקשר למרקמים זה גם עיניין של מוכנות ,תתחילי לטחון באופן גס יותר את הפירות ומרק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים