תזונה לילדה בת 10

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/04/2013 | 11:12 | מאת: לימור

ביתי בת 10 נמוכה לגילה ורזה , אמרו לי שאולי תזונה שלה לוקה בחסר אבקש לדעת אם יש מאכלים מסוימים שחשוב שתוכל כמו כן אבקש לדעת איזה מאכלים משפיעים על הורמון הגדילה

יתכן שהילדה שלך לא אוכלת מספיק ואולי יש השפעה על התפתחותה .על מנת לדעת בודעות את צריכה ללכת לרופא ילדים שלך שיבדוק גובה ומשקל לאורך השנים ולבקר אצל דיאטנית ילדים בק"ח שתבדוק אם הילדה אוכלת מספיק ואם יש צורך להוסיף תוספים מיוחדים מה שמשפיע על הורמון גדילה בעצם כל האבות המזון כאשר היא צריכה לאכול מכל דבר ובצורה מאוזנת (בשר ,ביצים ,חלב ומוצריו ,לאכול ארוחת בוקר ובבית ספר ... )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים