בן שנה וחודשיים לא אוכל במשך שבוע

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/04/2013 | 18:33 | מאת: רונית

הי, בני בן שנה וחודשיים לא אוכל כלום מיום שישי שעבר. ביום שבת עלה לו החום עד יום ראשון בערב. מאז שישרד לו החום עברו כבר ח חמישה ימים והוא עדיין לא אוכל שום דבר חוץ ממטרנה. בנוסף, הוא מאוד עייף וישן במשך היום כפול מהרגיל (שעתיים בבוקר ושעתיים אחה"צ) וגם בלילה ישן שעתיים-שלש יותר מהרגיל. אני דואגת!! כמה זמן אחרי מחלה סביר שיהיה במצב כזה? תודה.

איאפשר לומר שהבן שלך לא אוכל כלום ,תמ"ל זה אוכל לכל דבר ולכן אין לך מה לדאוג ,וברגע שיתאושש מהמחלה יתחיל לבקש אוכל כך שאת לא צריכה להילחץ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים