חלב שאוב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/04/2013 | 06:47 | מאת: אמא דואגת

שלום רב, תינוקת שלי בת חודשיים וחצי, בחודשיים הראשונים נתתי לה חלב שאוב ורק לפני שבועיים עברתי להנקה מלאה. חלב תמיד היה במקרר ובדקתי את ריחו. אבל לא זרקתי אם היה נשאר... היתי שומרת לארוחות הבאות. היתי נותנת לה חלב שחומם מספר פעמים במים רותחים וגם חלב שהיא כבר לגמה ממנו. האם גרמתי לה נזק? מה ניתן לעשות עכשיו?

הכל בסדר ולא גרמת נזק אומנם תנסי להכין לה את הכמות המתאימה של חלב שאוב ואם ישאר קצת בבקבוק שלגמה בו ,תזרקי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים