דילוג על ארחות לילה לבין 4.5 חודשים -אפשרי?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/04/2013 | 10:58 | מאת: איילת

תינוקי נולד 3 קילו. כיום שוקל כמעט שבע קילו והוא בן 4.5 חודשים אוכל 5 בקבוקים ביום של 150 סיסי מטרנה(150 מל מים+אבקה =בערך 170) ב8 בבקר ב 12 בצהריים ב-5 בערב הולך לישון בשש וחצי בערב מתעורר לאכול ב10 בלילה ובשלוש בבקר מתעורר לאכול וממשיך לישון העניין הוא שקשה לי מאוד להתעורר בשלוש לפנות בקר, אני רוצה להרגיל אותו לישון רצוף עד הבקר מנסה לעלות כמות ל 180 סיסי- אבל הוא פולט אח"כ המון האם אני יכולה לדלג לו על הבקבוק של שלוש בלילה? האם לא יחסר לו ? יש פיתרון כלשהוא?

על תעלי כמות כי פולט תנסי 8 בבוקר תמ"ל 11 תמ"ל 14 תמ"ל 17 תמ"ל 20תמ"ל 23 תמ"ל 5 בבוקר תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים