כל כמה זמן ניתן להחליף פורמולה לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/04/2013 | 18:48 | מאת: אור

תינוקת שלי בת 3 שבועות אחרי שחרור מבית חולים התחלתי לתת לה מטרנה אקסטרה קר אכלה את זה שבועיים לפני 5 ימים התחלתי לתת סימילק קומפורט נטול שמן דקלים ומופחת לקטוזה ,כבר יומיים היא סובלת כי יש לה המון גרפסים שהיא לא מצליחה להוציא ,היא לא ישנה אפילו שעה אחת רצוף היא בוכה וסובלת המון.אני רוצה להחליף לה חזרה למטרנה כמה זמן צריך לחכות או שאפשר להחליף מיידית. תודה מראש.

תחזירי מייד לתמ"ל הרגיל ואין שום צורך לתת תמ"ל אחר כרגע יש לה גזים כמו כל התינוקות

18/04/2013 | 13:58 | מאת: מוריה

זה התמ"ל הכי איכותי, הסיפור של הגזים עובר תוך 3 חודשים.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים