חיוניות התמל בגיל 7.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/04/2013 | 12:07 | מאת: דלית

שלום. בני בן 7.5 חודשים, ינק עד לפני כחודש במקביל לתמל (מגיל 5 חודשים). לעולם לא היתה בעיה עם אכילה מבקבוק או תמל. כשהתחיל לאכול מוצקים בצורה מסודרת (לפני כחודש וחצי) הוריד משמעותית את מספר הבקבוקים/הנקות והכמות שאוכל בכל פעם. היום הוא אוכל מקסימום כ-360 מל תמל ביום (שני בקבוקים) וגם זה אני בדרך! כלל לא...אני חייבת לציין שהוא אוכל המון מוצקים, בכמויות מכובדות מאד, וכמעט ללא בררנות, כלומר כמעט כל מה שנותנים לו כולל פירות, ירקות, עוף, בקר, דגים, דייסה, לחם, אורז וכו. השאלה שלי האם ישנם מרכיבים בתמל שעדיין חיוניים בגיל הזה ושאינו מקבל מהמוצקים? כמה תמל מומלץ ביום בהנחה שאוכל מוצקים כ-4-5 ארוחות ביום? תודה

תני 2 ארוחות מוצקים פירות ומרק כמות של 150-180 סמ"ק וכל השאר בקבוקי תמ"ל ,כפי שאמרת עדיים יש מרכיבים חשובים שהוא מקבל מהתמ"ל

17/04/2013 | 22:30 | מאת: דלית

בריגיט תודה על התייחסותך. כמה ארוחות בקבוק זה כל השאר? יש כמות תמל מומלצת ליום?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים