עיכול מזון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/04/2013 | 20:09 | מאת: שולמית

יש לי תינוקת בת 8 וחצי חודשים. מיום שהתחילה לאכול מוצקים (בסביבות גיל חצי שנה)לא כל המזון מתעכל ויוצא לה בקקי. לדוג'- בננה שלא טחונה עד הסוף, יצאו החתיכות הללו אח"כ או אם היא אכלה מרק ירקות ולא כל הגזר היה טחון עד הסוף- הוא יצא לה בקקי. האם זה תקין? חשוב לציין שהיא אוכלת יפה ויש לה תאבון. בחודשיים האחרונים, למרות שאוכלת יפה עלתה רק 1/2 ק"ג במשקל. יש קשר לדברים?

הכל תקין בקשר לעליה במשקל ,בגיל הזה עדיין אמורה לשתות תמ"ל לפחות 3 בקבוקים או לינוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים