תזונה לתינוקת בת שנה וחודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/04/2013 | 13:37 | מאת: בלה

שלום רב! ביתי בת שנה וחודש. כיום היא אוכלת גם אוכל וגם סימילאק לפחות פעם אחת ביום. הייתי רוצה מאוד לגמול אותה מהסימילק. בבוקר היא מאוד אוהבת לאכול גמד אחד מעורבב עם יוגורט bio אחד. בצהריים אני משתדלת להאכיל אותה בארוחה בשרית או לפחות מרק ירקות עם שווארמה הודו נקבה. בערב אני נתקלת בבעיה- אין לי מושג מה לתת לה. ניסיתי לאפות לה בתנור דג סלמון (פעם אחת אכלה ומאז לא רוצה יותר) ניסיתי לתת לה פירות אך חוץ מבננה היא לא אוכלת. דייסת קוואקר- היא יורקת. אני מערבבת לה ביסקוויט עם קוטג 9%- היא אוכלת קצת. ככה שאין לי מושג מה עוד לנסות. מבקשת מכם עיצה. אם תוכלו לבנות לי תפריט תזונה מומלץ לתינוקת בת גילה אודה מאוד. אני די דואגת שהיא לא מקבלת את כל מה שהיא צריכה. בנוסף, אמרו לי שהיא יכולה לשתות חלב 3% - איך מתחילים? עם מה ניתן לשלב את החלב על מנת בכדי שזה ייחשב כמנה? המון תודה מראש!

13/04/2013 | 13:43 | מאת: בלה

היא שותה הרבה מים במהלך היום. יש לה רק 6 שיניים ולעת עתה לא נראה שיש צמיחה נוספת.

בעיקרון בגיל הזה את יכולה לתת בקבוק חלב בוקר וערב אבל את צריכה לדעת שאין ויטמינים בחלב וגם לא ברזל ומכוון שהבת שלך לא אוכלת הכל הייתי ממליצה שתמשיכי עם תמ"ל התוכנית התזונתית היא : בבוקר :בקבוק תמ"ל או חלב ארוחת פירות : היא אוהבת בננה ואפשר להוסיף 2 כפות קוטג ארוחת צוהריים בשרי כפי שאת נותנת ארוחת ביניים : יוגורט או גמד כפי שכתבת ערב : ביצה עם גבינה וחתיחת אבוקדו או ביצה וטחינה אוארוחה בשרית כמו בצוהריים בקבוק תמ"ל או חלב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים