כמה סימילק לתת לתינוקת בת שבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/04/2013 | 10:52 | מאת: אור

שלום. יש לי תינוקת בת שבועיים וחצי שוקולת 3650 גר' מיום שהשתחררנו מבית חולים הביתה היא אוכלת 90 CC רופא שלה אומר שהיא צריכה עכשיו לאכול לא יותר מ70CC אני נותנת לה פעם 80 פעם 90CC כל 3 שעות(פחות או יותר) אבל בטבלת הסימילק כתוב ילדים משבועיים עד חודשיים צריכים 120CC .אני לא יודעת פי מה ללכת. לדעתי היא נשארת לי רעבה כי היא בוכה הרבה ולפי בדיקות היא תינוקת בריאה. אודה לתשובה מהירה.

תני לה לפי הצורך הטבעי שלה בדרך כלל בגיל הזה אוכלים 60-70 סמ"ק כל שעתיים וחצי -שלוש שעות אם אוכלת קצת יותר זה בסדר גמור רק תיראי שלא פולטת כי זה אומר שאוכלת יותר מי דיי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים