הרגלת תינוק למזון מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/04/2013 | 16:26 | מאת: כלנית

בני בן ה7 חודשים הייה חולה בוירוס הקאות וישלשולים לפני זה אכל טעימות מזון לא בכמיות אבל שש כפות ולאט לאט הייה נראה שמתרגל ומשתף פעולה מאז המחלה לפני שבועיים הוא עד עכשיו יונק ולוקח לפעמים בקבוקים גם זה בקושי רב (בעיקר שאובים) הבעיה שמאז שחזרנו נתתי לו שבוע התאוששות ואני מנסה להרגיל אותו בחזרה למוצרים מרק טחון ופירות מטרנה אבל הוא מסרב לפתוח את הפה בוכה ומפנה את הראש מסרב לבלוע ולא משתף פעולה . מה עושים ??????? אני מנסה כבר כמה ימים לתת לו לטעום יור ואפילו שבולע עושה לי קולות כאילו נחנק ויורק החוצה לא מוכן ...

את לא צריכה ללחוץ עליו ,הוא יחזור לאכול ,רק שתדעי ש6 כפות של מזון טחון זה כבר ארוחה ולא טעימות כך שזה מצויין את צריכה לשים לב לכמה הנקות או חלב שאוב את נותנת לדוגמא אם את נותנת חלב שאוב בבוקר לאחר 3 שעות תני לו פירות כמה שאוכל אוכל ועל תשלימי עם חלב שלך חכי שוב לפחות 3 שעות ותני לו ארוחה בשרית ושוב חכי 3-4 שעות ואז תני חלב שאוב וכו בקיצור תעשי סדר בלי ללחוץ עליו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים