שתיית מים מרובה בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/04/2013 | 22:58 | מאת: שירי

שלום. בני בן כ 9 חודשים. לאחרונה התחיל לשתות כמות גדולה של מים במהלך היום. היום לדוגמא הצליח לגמוע בשקיקה כ 650-700 מל מים בנוסף ל בקבוק נוטרילון 210 בבוקר + 240 נוטרילון לפני השינה ומבחינת הארוחות אכל פירות בבוקר קציצות בקר עם תוספות בצהריים וכ 100 מל דייסה אחהצ. האם כמות המים שהוא שותה תקינה ? יוצא מצב שעד שלא סיים את הבקבוק של ה 160 בכל פעם לא הפסיק לשתות. אשמח לעזרתכם תודה

תנסי לתת מים רק לאחר מרק ופירות 100 סמ"ק מים מכוון ששותה תמ"ל הוא לא צריך לשתות מים לאחר תמ"ל בעונה כרגע

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים