מתן מים לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/04/2013 | 12:40 | מאת: מיטל

שלום רב, בכל מקום אני קוראת שיש לתת מעט מים לתינוק החל מגיל חצי שנה. אשמח לדעת כמה בדיוק זה מעט?תודה

כל עוד שתינוק יונק או אוכל תמ"ל לא צריך מים וכאשר מקבל פירות הוא יכול לשתות 50 סמ"ק מים וגם לאחר מרק אותו דבר

18/04/2013 | 19:52 | מאת: מיטל

שוב שלום, נתתי לראשונה מים לאחר טעימות,והיא ממש אהבה.(שבוע הבא תהיה, בה, בת חצי שנה)האם לתת לה לשתות יותר מ-50 סמ"ק?ידוע לי שיש דבר כזה יותר מדיי מים..בהתחלה חששתי שמא לא תרצה כלל ועכשיו אניחששת ממתן יתר. האם להוציא הבקבוק מהפה ברגע שהיא שותה יותר מ-50? שוב תודה!!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים