תמ"ל לבן שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/04/2013 | 21:23 | מאת: שרון

שלום רב. בני בן שנה ולא מוכן בשום אופן לשתות תמ"ל או לאכול דייסה על בסיס תמ"ל. הוא יונק פעם ביממה, אבל הייתי רוצה להפסיק ושאלתי היא האם תינוק בן שנה יכול להסתדר עם אוכל רגיל בלבד ובלי הנקה/תמ"ל. תודה רבה!

אם את לא יכולה להניק אותו פעמיים בוקר וערב ,תנסי לתת כמות קטנה של תמ"ל למשל כמו 60 סמ"ק עם עוגיה טחונה בפנים למשל ותני עם כפית או אותו דבר עם בננה המטרה להרגיל אותו ולאחר מכן תוכלי לתת תמ"ל בלבד ותוכלי לעלות את הכמות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים