תזונה לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/04/2013 | 06:31 | מאת: מיכל

שלום בני בן שנתיים מסרב לאכול ביצים. ניסיתי הכל, לעיתים רחוקות טועם קצת ביצה או פשטידה או פנקייק אבל בעקרון לא ממש אוכל ביצים. האם ביצים בגיל הזה הן חיוניות? הוא כן אוכל עוף מדי יום, שותה חלב ואוכל יוגורט או גבינה כל יום. ובנוסף מה מנת העוף היומית המומלצת בגיל הזה? (הוא מאוד אוהב עוף ושניצלים) תודה

כל עוד שאוכל עוף ושניצלים ומוצרי חלב אין לך מה לדאוג .אומנם את יכולה לתת לו פשטידות ,לחם מטוגן ,לביבות ,חביתיות ,פנקקים וכו וזה בסדר גמור החשוב שתמשיכו לאכול ביצים במשפחה ,יתכן שבאיזה שהו שלב ירצה לטעום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים