בן שנתיים שלא אוכל טוב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/04/2013 | 05:54 | מאת: רותי

בן 2.1. מאז שנולד היה באחוזונים הנמוכים. (נולד 2.800) מאז ומתמיד לא אהב לאוכל. אנחנו מטופלים אצל דיאטנית כבר חצי שנה. שמתי לב שהמטרה שלה היא להעלות אותו במשקל, ופחות ללמד אותו לאכול. ואכן בפגישה האחרונה הוא עלה לאחוזון 15 במשקל, אבל בגובה נשאר באחוזון 3. קראתי שהתפתחות לגובה קשורה גם לתזונה. הגובה שלנו ממוצע. אני 161 ובעלי 175. אני מודאגת לגבי הגובה שלו. כמובן שאני רוצה שגובהו יהיה ממוצע לפחות ולא מתחת לזה. האם בגיל כזה כבר ניתן לפנות לייעוץ? למי? מה ניתן לעשות לגבי התזונה שלו? האם יש ספר בתחום? תודה רבה

כפי שהדיאטנית עושה הוא צריך קודם כל לעלות במשקל ,תמיד גובה לאחר שיש עליה משמעותית במשקל ולכן את צריכה סבלנות בכל אופן את יכולה גם להתייעץ עם אנדוקרינולוג ילדים בק"ח על מנת שיראה שהוא צומח בצורה תקינה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים