בן שנה ו9 נגעל מאוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/04/2013 | 12:38 | מאת: שירה

שלום, בני בן שנה ו9 אף פעם לא היה אכלן אבל מיום ליום זה נהיה יותר גרוע! הילד נגעל מאוכל לא אוכל פתיתים לא אורז לא ספגטי ובכלל לא אוכל מבושל גם לא אוכל בשר ולא ירקות ולא פירות בקיצור כלום! אני ממש מתוסכלת ודואגת, הדבר היחידי שהוא מוכן לאכול זה עוגיות במבה וביסקוטים ואת הקשה של הלחם בקיצור רק שטויות..הבעיה היא שהוא לא מוכן לנסות כלום הוא ממש נגעל מהכל. הגעתי למצב שאני נותנת לו 3 פעמיים ביום מטרנה רק בגלל דאגה שלפחות יקבל קצת ויטמינים איכשהו...בבקשה תציעו לי מה לעשות אני ממש מתוסכלת כבר

בסדר גמור שאת נותנת תמ"ל בוקר וערב בקשר אוכל במהלך היום ,תנסי לא לתת עוגיות וממתקים חכי לאחר הבקבוק 4 שעות ותניחי צלחת עם חתיחת שניצל עם פסטה או פתיתים וחכי חצי שעה ואם לא רוצה חכי שוב כמה שעות ,אם את לא מסתדרת את צריכה ללכת לדיאטנית ילדים בק"ח שתעזור לך לעשות סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים