בשר בקר במוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/04/2013 | 20:12 | מאת: אפרת

שלום רב, בני בן 11 חוד' ואני רוצה להתחיל לבשל לו בשר בקר.. איזה חלק הינו מומלץ מבחינת ברזל/שומן וכו? שאלה נוספת- קניתי עוף אורגני קפוא וכעת אני רואה שתאריך הייצור שלו הינו 24/1.. האם זה בעייתי להשתמש בו. האם אפשר להפשיר בשר, לבשל אותו, להקפיא ואז להפשיר שוב?

לקריאה נוספת והעמקה

בשר בקר רזה בסדר גמור בקשר לתאריך פג תוקף זה אמור להיות כתוב על האריזה את יכולה לאפשיר בשר ולבשל ולהקפיא ואז לאפשיר לאכילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים