בת 11 חודשים מתעוררת בלילה פעמיים לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/04/2013 | 09:24 | מאת: שירלי

שלום, בתי בת 11 חודשים. בגיל חצי שנה נכנסה למעון ואז החלה מוצקים . עד הכניסה למעון ניזונה רק מסימילאק והייתה ישנה לילה שלם. מאז הכניסה מתעוררת פעמיים בלילה וגומעת בקבוק סימילאק 180 מ"ל. בפסח הייתה שבוע וחצי בבית וניזונה שוב רק מארבעה בקבוקי סימילאק לאורך היום, למרבה הפלא ישנה 11.5 שעות רצוף בכל לילה (18:00-5:30). מאז חזרתה למעון אתמול שוב מתעוררת בלילה פעמיים ונרגעת רק לאחר בקבוק 180 מ"ל אותו מסיימת. ניסיתי להחליף במים אולם היא מסרבת לאחר שטועמת שזה מים ומתחילה לבכות חזק יותר. התזונה שלה לאורך היום: 6:30 - 180 סימילאק 9 - במעון: 2 כפות גבינה לבנה, 2 כפות טחינה + ביצה מרוסקת (הכל מעורבב) 11 - מרק ירקות במעון 14 - פירות ופתי בר במעון 15:30 בבית גומעת 200 מ"ל 17 - בקבוק 120 מ"ל 18:30 - בקבוק 240 מ"ל ואז הולכת לישון. מתעוררת ב 24 וב 4 לפנות בוקר לבקבוקים כ"א 180 מ"ל. אני חייבת עזרה, זה ברור שהאוכל המוצק במעון לא מספיק לה אבל גם כאשר ניסיתי בבית בעצת המעון לתת לה מוצקים בין השעות 15-18 אחה"צ עדיין התעוררה בלילה. נתתי לה מרק עם קציצת עוף ב 15:30 ורבע גביע גמדים (לא רצתה יותר) לפני השינה. לחם עם גבינה היא ממוללת וזורקת. אני אובדת עצות וחסרת שינה. בבקשה עזרתכם בבניית תפריט יומי מהחזרה מהמעון כדי שהיא תהיה שבעה ותישן שוב לילה שלם. תודה!

את לא נותנת מספיק מוצקים : בבוקר בקבוק תמ"ל במעון כרגיל צוהרייים כרגיל במעון כאשר חוזרת הביתה תני לה יוגורט ארוחת ערב ביצה עם אבוקדו וגבינה ופנים של לחם ובקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים