תינוק בן 4 חודשים אוכל מתוך שינה וממש מעט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/04/2013 | 13:29 | מאת: שלי

שלום רב . הבן שלי בן 4 חודשים שוקל כמעט 7 קג. בדרך כלל היה אוכל כל שלוש שעות בין 100-120 לא יותר בימים האחרונים אוכל רק 60 וגם אני מאכילה אותו מתוך שינה כי אחרת הוא ממש מתנגד יש לציין שכל היום בידים שלו בפה והוא מוציא המון המון רוק . התחלתי לו היום טעימות של ירקות . אמי אובדת עצות גם אחרי לילה של שינה איננו מעוניין באוכל אני מצליחה לתת לו את ה60 תוך כדי שינה . בגיל חודשים היה אותו סיפור והרופאה אמרה לי לנסות לשים לו מעט קרונפלור זה השתפר במעט . ביום יום עירני צוחק מה אפשר לעשות תודה רבה

היום וליילה התבלבלו את מוכחה לעשות סדר : תני לו בקבוק למשל בבוקר גם אם אוכל 60 סמ"ק תוך 10 דקות ולא יותר (כמה שהוא אוכל אוכל ) וחכי 3 שעות ושוב תני לו לאכול ושוב כמה שאוכל אוכל על תנסי להאכיל אותו בכוח אם את לא מסתדרת לכי לדיאטנית ילדים בק"ח שתעשה לך סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים