כמה אוכל עלי לתת לבני בן השלושה חודשים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/04/2013 | 13:18 | מאת: רחל

אני אם צעירה לילד בן שלושה חודשים. תקועה בין שתי דעות אחת של הרופאה בטיפת חלב שאומרת לתת לילדי 180 גרם של מטרנה. והשניה של רופאת קופת חולים שאומרת לתת לו רק 130 גרם.ולהגדיל לו את המנה ב- 10 גרם כל חודש לא יותר.מה לעשות ?

לכי לפי הרעב שלו ,יתכן שיואכל פעם 180 סמ"ק ויתכן שארוחה אחרת יואל 130 סמ"ק ולכן תני לו לאכול כל 3 שעות כמה שאוכל אוכל כמובן ארוחה לא יותר מ5 דקות

03/04/2013 | 09:53 | מאת: רחל

האמת שהוא אוכל בכל ארוחה 180 מ"ל והארוחה נמשכת כ- 10 דקות. לפעמים הוא אפילו בוכה לעוד.הוא לא מסתפק ב- 130 מ"ל, יש לציין שהוא ילד נוח מאוד ישן לילות שלמים כבר מגיל חודש וחצי אבל סובל מאוד מגזים.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים