תזונת ילדים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/03/2013 | 11:28 | מאת: ג.א.

שלום, נכדתי בת ה-9 היתה אוכלת נהדר ולא היו איתה בעיות, היא אפילו אהבה לאכול. פתאום היא התחילה שהיא לא רוצה לאכול בשר כי"הרגו חיה".....כשהיא מתיישבת לשולחן ואני הולכת להגיש מרק עוף היא אומרת "סבתא איזה חיה הרגו בשביל לעשות את המרק?", היא אוהבת לאכול סטייקים, אבל היא פתאום נזכרה שזה בשר, "אז "איזו חיה הרגו?"... איך מתנהגים עם הילדה, האם להתעמת איתה או שלתת לה תחליפים, חומוס, טחינה ואגוזים. תודה על התשובה. סבתא מודאגת

בגיל הזה התחליפים הצמחיים לא מספיק טובים ולכן צריך להמשיך לתת מוצרי בשר ןצריך לומר לה שכדי לגדול ולהיות חזקה היא חייבת מוצרי בשר ואין ברירה ואם לא עובד קחי אותה לדיאטנית ילדים בק"ח שתסביר לה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים