גוון אדום בבסיס הטבור

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/03/2013 | 00:19 | מאת: מיכל

יש לי תינוק בן 11 חודשים, תינוק שמח עליז מבצע צעדים ראשונים לבד מבין כל מה שמבקשים ממנו ומדברים אליו,מוזן בסימילאק קומפורט מגיל חצי שנה אשר גורם לו ליציאות בכל האכלה (גם תזונה אחרת) בנוסף מקבל ירקות ופרות. שבת לפני שלשה ימים בבוקר פתאום ללא סימנים מקדימים החל להקיא כל מה שניסה לאכול מיד הקיא במהלך כל שבת וראשון אך הרבה לשתות מים. מיום ראשון בערב החל לאכול אך לא בכמות ובזמנים הרגילים הבחנתי כי צבע בסיס הטבור שלו קיבל גוון אדום הצבע בא והולך וכן יש לו הרבה מאוד גזים דבר שלא היה קודם. האם יש מקום לדאגה? הצבע הופיע רק בימים אלו שלא חש בטוב. מה המלצתך יש לציין שהערנות שלו חוזרת והעליזות קיימת אשמח למענה תודה מיכל

לא חושבת שיש קשר עם האוכל שלו כי אוכל תמ"ל סימילק מגיל 6 חודשים ולכן תפני לרופא ילדים יתכן שעובר עליו וירוס

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים