גמילה מגסטרוסטום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/03/2013 | 23:06 | מאת: מירב

שלום, ילד בן 4 שנים 103 ס"מ שוקל 17 קילו, עובר גמילה בגסטרוסטום. אוכל מגוון מאוד. מוכן לטעום מהכל ולאכול אוכל בריא. הקושי שלי הוא רק לגבי הכמות.. הוא אוכל כרגע שלוש ארוחות ביום. בוקר צהריים וערב. בוקר ביצה קוטז וירקות. צהריים מנת עוף ומנת פחמימות כמה צריך לתת לילד בגילו? ארוחת ערב אבוקדו, לחם, טונה... גם כאן כמה פרוסות צריך לתת לילד בן 4? בתודה

את צריכה לראות שעולה במשקל כאשר את לא נותנת לו אוכל בגסטרוסטום בצוהריים מנת בשר כמו היד שלו עם 3 כפות פתיתים או פסטה או אורז ובערב תוסיפי פרוסת לחם 1-2

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים