תזונת תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/03/2013 | 16:18 | מאת: שרית

שלום, בני בן חצי שנה ואני מעוניינת לדעת מה צריך להיות התפריט היומי שלו. כרגע הוא ניזון מתמ"ל מסוג סימילאק אדוונס פלוס. הוא אוכל כל 4 שעות, בין 4 ל 5 ארוחות ביום. כמו-כן, התחלנו עם טעימות של 2 כפיות ביום. תודה, שרית

את צריכה להתקדם ולעזוב את השלב של הטעימות בבוקר בקבוק תמ"ל לאחר 4 שעות פירות לאחר 4 שעות מרק עם עוף לאחר 4 שעות בקבוק תמ"ל בערב בקבוק תמ"ל

24/03/2013 | 09:36 | מאת: שרית

תודה. פירות באיזו כמות? האם לשלב במרק עוף ירקות ובאיזו כמות? מה עם דייסות? האם לרכוש דייסות מוכנות או שאני יכולה להכין לבד? תדה, שרית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים