ארוחת בוקר לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/03/2013 | 12:29 | מאת: יאיר

בני בן השנתיים וחודשיים אוכל בקבוק תחליף חלב בוקר וערב כ-180cc בנוסף לארוחות. הגננת המליצה לי להפסיק עם הבקבוקים שכן הוא במשקלו תקין והוא אוכל מוצקים יפה. 1. האם כדאי להפסיק שתיית בקבוק אם הוא אוהב? 2.במידה וכן מה אפשר לתת לו לשתות בבוקר במקום התחליף שיהיה מזין וניתן לשתייה בכוס? תודה רבה

הבקבוקים של תמ"ל נונתים את הסידן וגם ברזל במידה ואוכל מצויין אתה יכול להחליף את הבקבוק בכוס יוגורט נוזלי טבעי או בטעמים ובערב אם אוכל מצויין ומקבל לפחות גבינה 3 כפות ועוד מנה חלבית ב16 כמו יוגורט או גבינה אפשר להפסיק את הבקבוק תמ"ל בכל אופן אני לא התתי משנה כלום כי בגיל הזה קשה לאכול עדיין נפחים גדולים של מזון שמכיל סידן וחלבון

22/03/2013 | 14:32 | מאת: יאיר

תודה רבה על התשובה אז אם הבנתי נכון אני יכול להמשיך לתת תמ"ל בוקר וערב? מכוון שהתמ"ל עשיר בסידן או שעדיף יוגורט? אולי במקום בבקבוק בכוס?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים