תינוקת בת שלושה וחצי חודשים אוכל מעט וקטנה יחסית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/03/2013 | 10:42 | מאת: ניר

שלום, בתי בת שלושה וחצי חודשים, נולדה 2.950 ולפני כשבוע נשקלה 4.720, היקף ראש 38.5 גובה 60. היא אוכלת (הנקה מלאה) כל שלוש שעות פלוס מינוס כחמש דקות בלבד מצד אחד בלבד, מהשבועות הראשונים תינוקת פעילה חייכנית מאד וערנית.. נראה על פניו שהכל בסדר. בטיפת חלב לא מרוצים מהמשקל שלה ומלחצים אותנו מאד, האם יש סיבה לדאגה? הבנתי שהיא מבחינת האחוזונים בתחתית.. מה עלי לעשות? לוותר על הנקה בעד פורמולה? אודה לתשובתכם אנחנו מיואשים ומתוסכלים..

הבעייה בטיפת חלב שמשווים אותה לתינוקת שאוכלת תמ"ל וזאת טעות בארץ אין עקומות לתינוקות יונקים ולכן זה שונה בגיל חצי שנה אמורה להכפיל את משקל לידתה לא לצריך להוריד הנקה ,צריך להמשיך להיות במעקב ולא להיות מטוסכל תמשיכו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים