רגישות לירקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/03/2013 | 19:21 | מאת: בלה

היי. תינוקת בת 8חודשים התחלתי טעימות מגיל 5 חודשים והתחילה רגישות לכול סוגי ירקות. וכרגע אוכלת רק ארוחת פירות. ולפעמים בסקיוויטים פתי בר. אני מאוד רוצה לשפר לה את הארוחה ולהתחיל לתת לה מנה בשרית . אין לי דרך איך לתת לה מנה בשרית ללא ירקות טחונים היא רגישה לכולם

מה את קוראת רגישות ? בינתיים מה קורה עם תפו"א ? את יכולה לתת תפו"א עם עוף למשל את צריכה לתת יותר פרטים

20/03/2013 | 17:52 | מאת: בלה

היי . אני לא יכולה לתת עוף אם תפוח אדמה כי יש לה פריחה . וחוץ מזה היא מסרבת לאכול ירקות. ניסיתי לתת לה תפוח אדמה אורגני וגם התחיל לעשות לה קצת פריחה. אני כבר לא יודעת מה לעשות.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים