רגישות לירקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/03/2013 | 19:21 | מאת: בלה

היי. תינוקת בת 8חודשים התחלתי טעימות מגיל 5 חודשים והתחילה רגישות לכול סוגי ירקות. וכרגע אוכלת רק ארוחת פירות. ולפעמים בסקיוויטים פתי בר. אני מאוד רוצה לשפר לה את הארוחה ולהתחיל לתת לה מנה בשרית . אין לי דרך איך לתת לה מנה בשרית ללא ירקות טחונים היא רגישה לכולם.

אם רגישה לכל הירקות ויש לה פריחה ,תני ארוחה בשרית עם אורז או פסטה טחונה בלי ירקות וכעת לא תקבל ירקות ,ויטמינים מקבלת מהפירות ותמ"ל אני מציעה גם שתדווחי לרופא ילדים שלך ,אולי יש מקום להתייעץ עם רופא אלרגולוג (מומחה לאלרגיות )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים