תזונת תינוק הנמצא באחוזון 97

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/03/2013 | 00:06 | מאת: קרינה

שלום. בני בן שלושה חודשים. בטיפת חלב משקלו הגיע ל-7.7 וגובהו ל-66 ס"מ. שני המדדים נמצאים באחוזון ה-97. לפי הנוסחה שרשומה בכל מקום הוא אמור לאכול 7.7*150 לחלק ל-5 ארוחות (לא אוכל יותר מחמש ארוחות)= 230 cc. לעיתים רחוקות מגיע ל200 cc. שאלתי האם באמת הנוסחה הזו גם תקפה במצבו של משקלו ואורכו של בני בגיל 3 חודשים ואם אכן תקפה מה עליי לעשות כדי שיאכל את הכמות הנדרשת?

את לא צריכה לעשות כלום תני לו לאכול בהתאם לרעב שלו וכאשר יהיה שבע הוא יפסיק לאכול תינוקות יכולים יום אחת לאכול יותר ויום אחר לאכול פחות ולכן על תנסי ללכת לפי כמויות שהוא אמור לאכול פעם בחודש את שוקלת אותו ובהתאם לנתונים משקל וגובה את יכולה לדעת מה קורה איתו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים