שאלה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/03/2013 | 20:07 | מאת: אלונה

בני בן שנה ושבועים נמצא במעון כבר חודש לדברי המטפלות אוכל בסדר אבל בבית אני שמה לב שאת מטרנה הוא מסרב לאכול לגמרי עם דייסות ובלי ביום הוא אוכל כמה כפיות מרק פרוסה עם משהו אולי מעדן ועוד חצי כוס פירות השאלה עם זה מספיק לו.. יש לציין שהוא נמצא באחזון 90 והוא בריא בדרך כלל.. ועכשיו עשיתי לו בדיקות לגיל שנה יצא תקין.. מה אתם חושבים שהכי נכון לעשות במצב כזה.. תודה ושבוע טוב

לפי הניתונים שנתת הילד מתפתח לאורך % 90 כנראה שבאמת אוכל יפה ,את בבית צריכה לעשות ארוחות מסודרות ,אם את לא שקטה לכי לדיאטנית בק"ח שתסדר לך את התפריט של הילד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים