בת 11 חודשים - אוכלת אבל לא עולה הרבה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/03/2013 | 16:23 | מאת: משקלה

ביתי בת 11 חודשים, אוכלת יפה אך עולה מעט במשקל. מה יכולה להיות הסיבה? והאם יש סיבה לדאגה? תפריט יומי: בבוקר הנקה, 10 - 180-200 מ"ל פירות עם דייסת קוואקר/סולת ושקדיה. 13 - צהרים (בשר+פחמימה+ירק) 16 - הנקה 18 - יוגורט/ פרוסה עם ממרח קשיו 19 - פשטידה/ לביבה / חביתה +גבינה 20-21 - הנקה שוקלת 6530, עלתה בחודש האחרון 180 גרם תודה מראש,

את צריכה לבדוק את עקומות גדילה שלה לנה ולראות אם שוברת עקומות כלפי מעטה (תעזרי ברופא הילדים ) אם לא שוברת הכל בסדר בכל אופן את יכולה : פירות עם 2 כפות שמנת ב10 בבוקר ב19 לביבה עם גבינה או חביתה עם גבינה עם אבוקדו או חתחיחת פשטידה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים