תינוק בן 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/03/2013 | 13:25 | מאת: שלי

שלום רב! התינוק שלי בן 5.5 חודשים. ניזון מהנקה מלאה. לפני שבוע וחצי התחלתי את הטעימות. נתתי לו לטעום ירקות: גזר, תפוא, בטטה וקישוא. הוא אוכל סביב3-4, כפיות מהירקות. ברצוני לשאול: כיצד מתקדמים מהשלב הזה? האם עליי להגדיל את המנה או שלהתחיל עכשיו את הטעימות של הפירות? מה הכמות של מנה שנחשבת כתחליף לארוחת הנקה? תודה רבה

תתקדמים בטעימות עם פירות .טעימה זה כפית בגיל חצי שנה תני ארוחת פירות וארוחת מרק וכל ארוחה תחיף הנקה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים