לא רוצה לאכול בשר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/03/2013 | 12:27 | מאת: שירי

שלום. בתי בת שנה וחצי, הולכת למעון (מגיל שנה) שבו לא מגישים ארוחות בשריות ולדברי המטפלות היא אוכלת בסדר גמור. למרות שאני כן מבשלת בבית ארוחות בשריות, הילדה לא רוצה לאכול ואפילו לא לטעום (יש לציין שלפני שנכנסה למעון, היא כן אכלה).בנוסף, שמתי לב שלאחרונה היא מבקשת לאכול מתוקים (ולא רק ממתק אחד ביום) וזה מדאיג אותי שכן הייתי שמחה אם הייתה אוכלת אוכל בריא... מה אפשר לעשות כדי לגרום לה להפחית עם המתוקים ולהתחיל לאכול מאכלים כמו בשר, דגים וכו'?

על מנת שתוכל דגים ובשר היא צריכה היות רעבה ולכן על תתיני לה מתוקים ,תעשי סדר עם ארוחות ,בין ארוחה לארוחה חכי 4-5 שעות בקשר לבשר אפשר לנסות בשר עם בצק או קציצות דגים או בולונייז או פלפל ממולא או עוף בתנור או עוף חתוך במרק ...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים