הפסקות באוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/03/2013 | 22:28 | מאת: יוליה

היי יש לי תינוקת בת 3 חודשים שאוכלת 150 אני עושה לה הפסקה באמצע ומחכה לגרעפס ובסוף הארוחה גם מחכה לגרעפס נוסף.. השאלה שלי היא עד איזה גיל צריך לעשות הפסקה באמצע? והאם חייב לחכות בה לגרעפס או שאפשר רק להפסיק לכמה דקות ולהמשיך? הילדה ככל הנראה סובלת מריפלוקס קל כי הייתה פולטת הרבה והחליפו לה את האוכל לאינפמיל, האם עניין הריפחוקס מחייב הפסקה באמצע להוצאת אוויר..אם כן עד איזה גיל? ( בהפסקה באמצע הילדה ממש בוכה כי מוצאים את הבקבוק בכח והיא עוד רעבה)

פשוט ביותר על תפסיקי לה את התמ"ל באמצע ,תני לה לאכול עד שתעשה הפסקה לבד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים