עצירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/03/2013 | 10:51 | מאת: YASMIN

שלום רב. בתי בת 5.5 חודשים, ניזנת מחלב אם ופעמיים ביום פורמולה נאוקייט, כי היא אלרגית לחלבון של חלב פרה. בדרך כלל יש לה יציאות יום כן ויום לא. כבר 5 ימים אין לה יציאות, היא מתנהגת רגיל. חשוב לציין שלפני כשבוע התחלתי עם טעימות של ירקות, כל יום נתתי לה כפית-שתיים שך או דלת, או קישוא או גזר, כל ירק במשך היומיים.האם זה יכול להשפיע על יציאות? מה אפשר לעשות שיהיו לה יציאות תקינות? ומתי נחשב שלתינוק בגיל הזה יש עצירות. תודה

מכוון שהתחילה טעימות לא צריך להיות על חשבון הנקה או טעימות מכוון שזה קרה פעם 1 תייעצי עם הרופא ילדים שלה ,הירקות אמורים לעלזור ליציאה גם רכה יתכן שקבלה פחות נוזלים דרך חלב אם או נאוקט

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים