משקל עודף לתינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/03/2013 | 19:09 | מאת: ליאת

שלום רב, בתי בת החמישה חודשים שוקלת קרוב ל 8 קילו ונמצאת באחוזון 95. מבירור בטיפת חלב עולה כי לא אוכלת יותר מדי, כך שאין מה לנסות להוריד לה מנות (אוכלת 5 ארוחות של 120 וארוחת לילה של 180). מה יכולה להיות הסיבה לאי התאמה בין הכמות שצורכת למשקל העודף שלה? האם לא מקובל שתינוקות "שמנים" באמת אוכלים יותר ממה שצריך? האם ייתכן ומדובר בבעיה רפואית אחרת שכדאי לבדוק? תודה מראש. אמא מודאגת

יתכן שנולדה גדולה ולכן לא תמיד בשלב זה המשקל משקף ולכן צריך לחכות אני מציעה לא לעשות כלום לא אמרת באיזה % היא נמצאת בגובה ? בכל אופן כפי שאמרת אין לעשות כלום וצריכה להמשיך לאכול כרגיל אם את לא שקטה את יכולה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לילדים בק"ח(רק שתיראה שהכל בסדר ושאין בעיות רפואיות )

11/03/2013 | 07:58 | מאת: ליאת

לא נולדה גדולה - 3 קילו ונמצאת באחוזון 65 בערך מבחינת גובה. עדיין לא פעילה (מתהפכת) אבל מאד עירנית. אודה על התייחסותך בשנית

11/03/2013 | 11:45 | מאת: ליאת

לא נולדה גדולה - 3 קילו ונמצאת באחוזון 65 בערך מבחינת גובה. עדיין לא פעילה (מתהפכת) אבל מאד עירנית. אודה על התייחסותך בשנית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים