תינוק שמסרב פתאום לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/03/2013 | 15:00 | מאת: לילך

בני בן החודשיים וחצי קיבל בשבוע שעבר את החיסון של גיל חודשיים. מאז החלה ירידה בכמות האוכל. הוא היה אוכל כמות של 120 מטרנה אקסרה קר כל 3 שעות מדויק! ועלה יפה במקשל (הוסיף קילו בכל חודש למשקלו) ומאז החיסון הוא אוכל בקושי 40-60 . יש לציין כי הוא מתחיל לאכול בהתלהבות רבה , אבל באמצע הארוחה הוא מתחיל לבכות ולהשתולל ולא מוכן להמשיך גם כאשר עושים לו הפסקה לגרפס. ניסיתי להחליף לו פטמות וסוגי בקבוקים וכלום לא עוזר... בביקור אצל הרופא הוא טען שהוא לא מוצא כל בעיה רפואית לכך ולא רוצה למהר לבדיקות.

תנסי להחזיר אותו לסדר בלי להילחץ לדוגמא אם אוכל 40 סמ"ק חכי 3 שעות על מנת לתת לו שוב בקבוק ועל תנסי להאכיל אותו כל שעה או שעתיים ,לא להחליף פיטמה וגם לא תמ"ל בקיצור תאכילי אותו כל 3 שעות גם אם אוכל כל פעם מנה קטנה בעינך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים