פדיאשור לילד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/03/2013 | 11:44 | מאת: פולי

שלום, ילד בן שנתיים - בררן,אוכל כמויות קטנות, מאז שנכנס לגן חולה לפעמים. האם אפשר לתת לו בין הארוחות פדיאשור נוזלי? חשבתי להכין ארטיקים מפדיאשור, להקפיא ולתת לו. אשמח לדעתך. תודה רבה

פדיאשור קומפלט היא פורמולה מיועדת לילדים שלא אוכלים מספיק וכפי שכתבת בררנים אבל אם הילד שלך נמצא במשקל תקין לגובה שלו עדיף שתלכי לדיאטנית ילדים בק"ח והיא תראה יחד איתך אם הוא זקוק לפדיאשור קומפלט

05/03/2013 | 01:13 | מאת: פולי

תודה, רק ארצה לחדד - התכוונתי לפדיאשור נוזלי (לא קומפליט - באבקה), כמו אינשור שמיועד לילדים.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים