כמות מזון לבן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/02/2013 | 11:45 | מאת: אביבית

בני בן 11 חודשים אך מסרב לשתות תמ"ל מזה כשלושה שבועות ( חלה במחלת ילדים ומאז מסרב לשתות בקבוק ), גם עם מוצקים עושה לנו בעיות ולא כל כך רוצה לאכול , הייתי רוצה לדעת איזה כמות של אוכל מוצק הוא צריך לאכול בכל ארוחה , איך מחשבים זאת כשמדובר במוצקים. תודה רבה אביבית

קודם כל תנסי לתת לו תמ"ל בכוס או אם לא רוצה תני לו יוגורט בבוקר לדוגמא ב10 פנים של לחם עם גבינה או ממרח אחר צוהריים : מנת בשר עם תוספת : כאשר יהיה שבוע יפסיק לאכול 16 יוגורט או גבינה ופרי ארוחת ערב : ביצה עם גבינה וירק ופנים של לחם ואם מוכן לתת לו לשתות כוס תמ"ל אם מסרב לאכול לא להכיח ,כאשר יהיה בריא יחזור לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים