טעימות ראשונות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/02/2013 | 16:18 | מאת: YASMIN

שלום רב. בתי עוד מעט בת 6 חודשים ואני רוצה להתחיל עם טעימות של הירקות ופירות. שמעתי שאני יכולה להכין כמות ולהקפיא אותה וכל יום לתת כפית או שתיים. האם הקפאה לא מזיקה לאיכות של הירקות והפירות? ואם זה בסדר איך מקפאים נכון? באיזה כלים להשתמש? האם אפשר להקפיא בתבניות של קוביות קרח? יש מפלסטיק ויש מסיליקון, מה עדיף? האם בתבניות האלו יש ביספינול שמסוכן לבריאות של התינוק? תודה

את צריכה לתת ארוחות ולא טעימות ולכן כל יום תתקדמי בקשר להקפאה היא לא הורסת את הערך התזונתי של מזונות את יכולה להקפיא בתבניות קרח של סיליקון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים