תינוקת בת 10 חודשים אינה רוצה תמל כלל רק בלילה!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/02/2013 | 23:56 | מאת: מודאגת

שלום, ביתי בת 10 חודשים ומסרבת לאכול תמל בבוקר בצהריים מבלבד בלילה (שזה גם ניתן לה אחרי שהיא כבר כמעט ישנה) היא אוכלת בבבוקר במקום התמל מעדן ולאחר מכן ביסקוויט בצהריים ארוחת צהריים בערב פירות ולקראת השינה בקבוק 240 cc ואינה קמה בלילה לאכול.... האם סדר הארוחת שלה תקין?? חשוב לי לציין שהמצב הנוכחי כבר חודש קיים... ועד היום אכלה כל 3 שעות 120 cc אפעם לא אכלה 180 כל 4 שעות גם שנתתי כל 4 שעות היתה אוכלת רק 120cc.

מה שאת יכולה לנסות היא לת דייסת תמ"ל עם כפית התוכנית שלה למשל מעדן או יוגורט פרי וכריך צוהרייים ארוחה בשרית ארוחת ביניים יוגורט או גבינה (אפשר להוסיף חתיחת פרי ) ארוחת ערבב : ביצה עם גבינה וירק ובקבוק תמ"ל ואם לא רוצה תנסי דייסה בכפית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים