בן 11 חודשים מסרב לשתות בקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/02/2013 | 14:34 | מאת: אביבית

שלום רב , אני זקוקה לעזרתכם הדחופה , בני בן 11 חודשים חלה לפני שבועיים ומאז לא מסכים לשתות בקבוק או לקבל דייסה ואני אובדת עיצות מה לתת לו במשך היום. בגן מקבל ארוחת פירות ואח"כ ארוחת מרק+קציצה . מה אני יכולה לתת לו לאכול בבוקר כשהוא מתעורר , אחה"צ ולפני השינה ( יש לציין שאוכל הכל טחון , עוד לא התרגל למרקם אחר ) בנוסף רציתי לדעת איזה כמות של אוכל טחון הוא צריך לאכול בגיל הזה וכל כמה שעות. אם תוכלו לתת לי כמה רעיונות לאוכל בשבילו ולכמויות אני אשמח מאוד בברכה אביבית

יתכן שיחזור לאכול מבקבוק ,לא צריך להיכנס ללחץ ,בינתיים תני לו בבקור יוגורט למשל בקשר לארוחת צוהריים :את צריכה להתקדם עם מרקמים : הכמות היא כמו כף היד שלו כ30 גרם בשר כמו רגל של עוף והתוספת 3 כפות אורז או פתיתים או פירה ... בקשר לערב את יכולה לתת ביצה עם גבינה וחתיחת אבוקדו למשל ולהציע תמ"ל (תוסיפי חצי כפית שוקוליט ) אולי יסכים לשתות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים