תינוק לא אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/02/2013 | 00:47 | מאת: לין

היי, התינוקת שלי בת חודש, נולדה 3 קילו ועלתה במשקל ב-3 שבועות רק 300 גרם, היא מתעייפת מהר ואוכלת רק כמות של 30 ורק אחרי שאני דוחפת לה אוכל היא משלימה עוד 20-30. לפעמים היא גם פולטת די הרבה. החלפתי לה אחרי חודש מסימילאק למטרנה וכעבור יום שוב פלטה. אני אובדת עצות ואשמח לתשובה.

20/02/2013 | 11:07 | מאת: רונה

אולי צריך להסמיך לה את האוכל, ניסית לתת לה "אקסטרה קר", אני יודעת שהוא מאוד מזכיר טעם של חלב אם ובד"כ הם אוהבים אותו? יש גם תמ"ל שמיועד לפליטות אבל זה רק באישור רופא (אינפמיל).

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים