לא אוהבת לאכול יותר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/02/2013 | 14:31 | מאת: גלי

בת השלוש שלי הפסיקה לאכול! מילדה שהייתה אוכלת הכל ובחדווה רבה, היא הפכה לילדה שבכלל לא מתעניינת באוכל (חוץ משוקולד...). עושה שטויות בזמן הארוחה, בוהה, מדברת, הכל - רק לא לאכול. זה התחיל לדעתי, בגן - שם היא ישבה בשולחן ליד חברה טובה שלא אוכלת כלום, והחליטה שגם היא תפסיק לאכול - מכריזה פתאום שהיא לא אוהבת קציצות, לא אוהבת ממרח על לחם וכדומה. בגן פתרו את הבעיה ע"י כך שהעבירו אותה למקום אחר, אבל בבית אני לא מצליחה להחזיר את המצב לקדמותו. האוכל נהייה אישיו, אני מוצאת את עצמי כל הזמן רודפת אחריה ומזכירה לה לאכול ואני שונאת את זה. מה עושים?...

קודם כל צריך לראות אם המצב משפיעה על ההתפתחות שלה ואם עולה במשקל אם עולה ומתפתחת יפה כנראה זה התנהגותי ,הייתי מציעה שתלכי לדיאטנית ילדים ק"ח ובשלב ראשון שתעשה לך בסדר ושלא תרדפי אחריה על מנת שתוכל כי יתכן שמחפשת תשומת לב שוב אבל צריך לבדוק את המצב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים