אינפמיל AR

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/02/2013 | 08:05 | מאת: אור

שלום! ביתי בת החודשיים וחצי אוכלת כבר יותר משבועיים אינפמיל בעקבות התקפי פליטות מוזרים. מאז הכל השתפר, ממש הכל פרט לחוויית האכלה כי התמ"ל מאוד מורכב בהכנה שלו, התרכובת מתפרקת רק במים צוננים ואז צריך לחמם בתוך פינג'אן עם מים חמים וגם אח"כ אני לחסדי החלב אם הוא יצא מהפיטמה או לא. ביתי אוכלת רק עם פיטמת מאמ מספר 1, שלפעמים החלב יוצא ולפעמים לא...פיטמה 2 כבר זורם יותר מידי מהר והיא לא עומדת בקצב....אני חייבת פתרון לבעיה... אשמח לשמוע את דעתכם :) תודה!

זה מוזר מה שאת מספרת כי בהכנתו הוא נוזלי ולכן אין שום בעייה עם פיטמה מספר 1 ,רק כאשר הוא מגיע לקיבה הוא מסמיך אני מציעה שתכיני בדיוק לפי הוראות היצרן ותכיני אותו צמוד להאכלה

18/02/2013 | 09:11 | מאת: אור

אני מכינה ממש לפי ההוראות, אפילו יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של היצרן של אינפמיל בארץ ואני תמיד מכינה ממש לפני רגע האכלה. לפעמים זה עובר דרך פטמה אחת, בבקבוק קטן (125 )ובבקבוק גדול (270) ולפעמים זה לא עובר ואז אני צריכה לשנות לפיטמה 2 שהיא זורמת יותר מידי מהר....וכל פעם אני צריכה להפסיק לה את השאיבה שתנשום...(מכניס לה אוויר וגורם ליותר גזים)... ביקרתי בכמה פורומים וראיתי שהבעיה הזאת חוזרת על עצמה...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים