תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/02/2013 | 10:31 | מאת: אורלי

שלום ביתי בת שש ובריאה באופן כללי. בחצי שנה האחרונה אני "נלחמת" בתופעה מוזרה. אנחנו גרים בדירה שכורה בשיכון שקירותיו החיצוניים מצופים בשפריץ. ביתי בכל הזדמנות (רוב הזמן מבלי שנראה) מפרקת את השפריץ מהקירות החיצוניים ואוכלת אותו. כששאלתי מדוע היא עושה זאת היא אמרה כי זה טעים היא אמרה שאת האבנים היא יורקת כשירדתי למטה ראיתי שחלק גדול מהקיר החיצוני (ברמת השפריץ) כבר פורק ואני לא מבינה מה גורם לתופעה ואיך עוצרים את זה. האם זה מעיד על חוסר כלשהוא בגוף? האם שמעתם על תופעה כזו? אודה לכם על תשובתכם

מכוון שאני לא מוסמכת לתת תשובה אני אבדוק עם אנשי המקצוע ואחזיר לך תשובה

14/02/2013 | 08:07 | מאת: אורלי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים