משקה בבוקר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/02/2013 | 21:55 | מאת: ש

שלום, בתי בת השנתיים בזמן האחרון לא שותה בבוקר את המטרנה שמכינים לה. אנחנו שוקלים להפסיק להכין לה (עד כה מכינים ולפעמים היא שותה קצת ולפעמים בכלל לא), אלא שרצינו לדעת מה ניתן לתת לה במקום? חשבנו על שוקו- אבל זה פחות בריא.. אציין שהיא מתעוררת בסביבות 7:30 ואוכלת א.בוקר במעון ב- 8:30. תודה מראש.

אפשר לתת שוקו או חלב או כלום ,פשוט תוכל יותר בארוחה ב8:30 בגן

13/02/2013 | 10:41 | מאת: ספי

יש בטעם בננה ובטעם שוקו (אצלנו הבננה הוא להיט!), מכיל ויטמינים וברזל וטוב יותר משוקולית ושות'. יש עכשיו מבצע במגה בול ב- 9.99- מחיר מעולה!!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים